Menu

Sälja guld och köpa snygga skor

Gillar du också skor? Kanske de där extra snygga märkesskorna av senaste snittet? Om du vill hålla dig uppdaterad kan det kännas i plånboken, men har du verkligen sett över alla dina resurser? Ibland kan man ha gammalt guld “liggande” hemma, eller undanstoppat i någon låda. Det kan vara värt att värdera det, eftersom att sälja guld för att göra inköp numera är ganska vanligt.

Diamantbrev betalar bättre

Det finns många erbjudanden där ute där du kan sälja guld och diamanter, kanske sådant du ärvt och vill göra något av. Ibland vill man spara, men ibland vill man köpa andra saker. Att jämföra vad du kan få för ditt guld är viktigt eftersom priserna varierar. Ett av de allra främsta valen är Diamantbrev som tillhör de aktörer som betalar bäst. De köper allt ifrån smycken till mynt, tandguld och klockor. Det spelar ingen roll om guldsmyckena är hela eller om något är trasigt eftersom man väger guldet. Du kan också sälja alla de olika halterna och färgerna, som gult guld, vitt guld och roséguld från 8 till 24 karat.

Diamantbrev har även något de kallar “100-gramskunden”. Om du säljer mer än 100 gram guld erbjuder de 5 kronor mer per gram utöver ordinarie pris och försändelsen försäkras för upp till 50 000 kronor.

Hur gör man för att sälja guld?

När Diamantbrev startade år 2016 var det för att man ville revolutionera branschen. Det skulle vara enkelt och smidigt att sälja guld och erbjudandet skulle vara tydligt. Idag växer Diamantbrev så att det knakar eftersom priset och enkelheten är slående.

Så, hur går man tillväga? Du kan gå direkt in online och fylla i formuläret, eller så kontaktar du Diamantbrevs kundtjänst. Oftast når ditt diamantbrev din bostad redan dagen efter. Om du väljer att ånga dig och inte sända in ditt guld är det inga problem, annars följer du instruktionerna i brevet och returnerar ditt guld i det redan betalda REK-brevet. Spara kvittot när du sänder iväg det. Sedan går det fort. Vanligast är att pengarna landar på ditt konto redan inom ett dygn om det inte är helgdag. Naturligtvis ska Diamantbrev godkänna ditt guld, men det är ett riktigt smidigt förfarande som lösgör pengar bland annat till att odla en fantastisk skogarderob!

Skor