Menu

Håll dig varm i vinter

Vintern är på intåg och det är hög tid att uppdatera garderoben för den nya säsongen. Varma skor och jackor står i fokus under årets mörkaste och kallaste månader. Även om det viktigaste är att hålla sig varm vill man förstås även se bra ut under tiden. Snygga och varma vinterskor har vi skrivit mer om tidigare så idag tänkte vi även passa på att tipsa om härliga jackor som kommer gå perfekt ihop med dina skor.

Varma jackor till vintern

Till vår stora glädje är de klassiska dunjackorna trendigare än någonsin. Eftersom en bra vinterjacka är något man kan ha i många år rekommenderar vi att investera i en lite dyrare variant till basgarderoben hemma. De håller garanterat värmen och slår man ut priset på antalet användningar är det inte en farligt stor utgift. Våra favoriter det här året är varma vinterjackor från Cedrico som är ett premiummärke av hög kvalitet. Jackorna finns i många olika utföranden och håller länge.

Vilken typ av jacka man ska välja handlar så klart mycket om var man bor och hur man rör sig utomhus. Är man mycket utomhus på vintern rekommenderar vi att man har en rejäl dunparka som håller bra mot både vind och kyla. Utöver det är en tunnare dunjacka perfekt om man rör på sig mycket, då en parka kan bli lite klumpigare. För den som bor inne i stan, längre söderut eller bara inte är utomhus så mycket på vintern kan en puffer-jacka räcka gott nog.