Menu

Bygg en bra och funktionell skogarderob

Har du hyllmeter av skor därhemma, men aldrig några skor som passar till dina outfits? Då kan det vara för att du inte tänkt på att bygga en bra skogarderob. Ofta faller vi för skor på grund av färgen eller designen utan att tänka på hur praktiska de är i vardagen. Det är dock bra att tänka lite smart ibland när vi väljer skor. Här berättar vi vilka skor som absolut bör finnas i din skogarderob.

En bra skogarderob fungerar oavsett stil

Kanske du tänker att det inte finns en uppsättning skor som passar för alla stilar. Faktum är att det faktiskt gör det. En bra sko kan nämligen komplettera din outfit utan att ta över den. Dessutom är det fördelaktigt för de flesta att tänka på kvalitet när de köper skor. Hos Best of Brands hittar du skor för dam av hög kvalitet som håller länge. De har dessutom många kända varumärken så att alla kan hitta något de själva gillar.

Välj kvalitet

Det är bra att lägga ned lite pengar på sina skor, även om det inte behöver vara så dyrt som i det här fallet. Anledningen till det är att du får skor som håller länge och därför sällan behöver köpa nytt. När du bygger din garderob av skor är det bra om du väljer att satsa på hållbara material såsom läder. Du kan också tänka på att inte välja allt för grälla färger. En god nyhet är att svarta skor kommer stort i vår. Svart är just en sådan färg som fungerar till det mesta oavsett årstid.

Så bygger du en bra skogarderob

En bra skogarderob ska fungera på så sätt att du har skor som passar för varje tillfälle. Du kan tänka i termerna av fest, vardag, jobb, fritid, avslappnad klädsel och uppklätt. Välj sedan ut en sko som passar för varje tillfälle. På jobbet är ett par boots med lite klack ett bra val. De passar både till kostymen och till jeansen. För mer avslappnade outfits fungerar sneakers bäst. Idag finns sneakers i alla möjliga och omöjliga former, vad sägs till exempel om en virtuell variant? Ett par klassiska klackar är också ett måste i varje garderob. Till vardags kan du välja en mer nedtonad färg, men till fest fungerar en glittrig variant utmärkt. Du bör också tänka på årstiderna när du bygger din garderob. Till vintern behöver du ett par riktigt varma skor som är sköna att gå. Till sommaren kommer du långt på ett par sandaler och ett par lätta tygskor. De passar bra både till klänningen och till shortsen.

Så hittar du snygga skor för dam

Vet du inte riktigt var du ska leta efter skor som passar in i din skogarderob? Då är Best of Brands en bra nätbutik att välja. Här kan du nämligen hitta skor från många kända varumärken, till exempel Ganni, Flattered och Michael Kors. De har ett väldigt brett utbud av skor för dam vilket gör att det är enkelt att köpa allt du behöver där.